024-2022256
Woningontruiming Van den Honert voor de regio Nijmegen - Arnhem - `s Hertogenbosch - Eindhoven - Venlo - Roermond - Maastricht

Woningontruiming van den Honert

Woningontruiming Van den Honert is u graag van dienst in de regio: gehele provincie Limburg, ArnhemNijmegen, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Doorn, Geldermalsen, Geldrop, Heerlen, Helmond, Oss, Roermond, Sittard, Maastricht, Tiel, Veenendaal, Venlo, Venray, Wageningen, Weert, Wijk bij Duurstede en alle dorpen die om deze genoemde steden heen liggen. Uw contactpersoon voor deze regio is Mark van den Honert.

Mark is na zijn studie communicatie systemen en multimedia design aan de HTS gaan reizen naar Afrika en Australië. Toen hij terugkwam in Nederland is hij aan de slag gegaan bij Land Rover als Instructeur terreinrijden. Na een aantal jaren bezig geweest te zijn in de Land Rover wereld vond Mark het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij toeval kwam hij via een collega van zijn moeder in contact met Carry van Swieten. Al snel volgde een oriënterend gesprek met de oprichtster van Woningontruiming Regionaal B.V., waarbij haar enthousiasme Mark heeft geraakt.

Wat Mark het meest aantrekt bij woningontruiming is het contact met mensen, het geven van een tweede leven aan de overgebleven spullen na een huisontruiming en het op een professionele en nette manier zorgdragen voor de het ontruimen van de woning.

Inmiddels is Woningontruiming van den Honert actief in bovengenoemde regio. Het totaalconcept wat hij aanbiedt voor woning ontruimen blijkt ook hier succesvol. Na het goedkeuren van een vooraf opgestelde offerte op papier, haalt de familie/ nabestaanden de waardevolle spullen weg uit de woning en gaat Mark aan de slag. Mocht hij tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde tegenkomen, dan neemt hij contact op met de familie/ nabestaanden. Als hierbij bijvoorbeeld antieke waardevolle spullen zitten, brengt Mark hen in contact met een antiquair. 

Voor de overige spullen die in de woning zijn achtergebleven, heeft Woningontruiming van den Honert een netwerk opgezet van maatschappelijke en kerkelijke instanties om deze nog een tweede leven te kunnen geven. De overgebleven huisraad die onbruikbaar is, gaat naar de plaatselijke milieustraat. Woningontruiming van den Honert heeft géén opkoop functie en koopt daarom geen inboedels op.

Betrouwbare partners waar Mark mee samenwerkt zijn Monuta, tal van (thuis)zorgverleners, begrafenisondernemers, woningbouwverenigingen, afdelingen sociale zaken van diverse gemeenten etc. 

Uw woningontruiming is in vertrouwde, goede handen bij Woningontruiming van den Honert.

Woningontruiming van den Honert
Mark van den Honert
Nieuwe Holleweg 6
6573 DX Beek-Ubbergen
Telefoonnr. 024-2022256 Bezoek de website Offerte aanvragen