024-2022256
Uw regio specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing. met ruim 1.100 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Woningontruiming van den Honert


Uw specialist voor woningontruiming en verhuizing in uw eigen regio. Ruim 1.300 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Bij het woning ontruimen worden alle huisraad, inboedel, vloerbedekking door ons zorgvuldig verwijderd. Bruikbare inboedel wordt zoveel mogelijk via de goede doelen en maatschappelijke instellingen waarmee Woningontruiming van den Honert mee samenwerkt een herbestemming gegeven. Woningontruiming van den Honert maakt onderdeel uit van de landelijk organisatie Woningontruiming Regionaal B.V.

Specialist in woning ontruimen en verhuizen van groot naar klein in uw eigen regio

Woningontruiming van den Honert de specialist voor huisontruiming en verhuizing. Met meer dan 1.300 klantreviews! Het concept dat wij aanbieden voor woning ontruimen en verhuizen is uniek en een groot succes. Communicatie met de klant is daarbij belangrijk. Tijdens de ontruiming van de woning wordt u stipt op de hoogte gehouden. Vakmanschap en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Bruikbare inboedel krijgt een 2e leven en gooien wij niet weg! Woningontruiming van den Honert zorgt ervoor liever dat iemand anders er nog iets aan heeft. Het scheelt u ook nog een hoop onnodige kosten en iemand anders wordt er blij van! Wij halen uw woning leeg op een efficiënte en respectvolle manier en dat tegen redelijke prijzen!

Interesse in onze dienstverlening? Mark van den Honert maakt graag met u een afspraak  om al uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen. Mark van den Honert ziet meteen of er waardevolle inboedel in de woning aanwezig is, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kan worden. De veilingopbrengst van de inboedel komt uiteraard ten goede aan u. Meteen na het offerte bezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de e-mail, met een prijsvoorstel. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Akkoord met de offerte? Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming en/of de verhuizing conform afspraak uitgevoerd door Mark van den Honert en zijn medewerkers. Als er tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde worden gevonden, dan worden deze voor u apart gehouden. Denk hierbij ook aan spullen met voor u een hoge emotionele waarde zoals sieraden en foto's.

Iedere huisontruiming of verhuizing vraagt om een maatwerk oplossing. Woningontruiming van den Honert biedt dan ook altijd maatwerk en past zich aan aan uw wensen en die van de verhuurder of makelaar. Vanaf het moment dat u sleutels van de woning aan Woningontruiming van den Honert toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat de woning keurig wordt opgeleverd aan u, de verhuurder of makelaar.

Woningontruiming van den Honert in uw eigen regio:

Woningontruiming Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Maastricht, Venlo, Oss, Helmond, Heerlen, Veenendaal, Tiel, Wageningen, Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Winterswijk, Geldermalsen, Uden, Veghel, Weert, Sittard, Geleen, Kerkrade, Venray, Vught, Best, Valkenswaard en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/ steden heen liggen.

Bekijk onze werkwijze Vraag vrijblijvend een offerte aan

Woningontruiming van den Honert

Uw regiomanager Mark van den Honert maakt graag een afspraak voor een gratis offerte.

Hoe werkt Regionaal?

Bekijk onze introductie film, u krijgt meteen een duidelijk beeld hoe wij werken.