024-2022256
Met de speciale Senioren Verhuisservice heeft u géén verhuisstress meer!

Verhuizing van groot naar klein!

Woningontruiming van den Honert heeft een speciale Seniorenverhuizing service. Wanneer u gaat verhuizen van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum/ verpleeghuis. Kortom, van groot naar klein. Voor deze senioren bieden wij praktische hulp in alle regio's van Nederland.
 

Kunststof verhuiskisten

Desgewenst helpen wij u met het in- en uitpakken van uw inboedel. Uw spullen worden voorzichtig ingepakt in onze eigen oersterke kunststof verhuiskisten, zodat uw huisraad goed is beschermd tijdens het transport. In combinatie met een verhuizing en/ of ontruiming ontvangt u 50% korting op de huurprijs van de kunststof verhuiskisten. (Klik op het woord verhuiskisten om naar de site te gaan.)

Op de afgesproken datum van de seniorenverhuizing staan wij vroeg paraat om de inboedel te verhuizen met onze verhuiswagen. Deze wagen is standaard voorzien van diverse hulpmaterialen en beschermende verhuisdekens om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in. Deze kan tot maar liefst 8 etages hoog worden ingezet!

Wanneer u zelf wilt inpakken kunnen wij ook kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, plakband en stiften leveren. Alles om uw senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met behulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakt, kunt u door Woningontruiming van den Honert ook alleen de verhuizing laten regelen. Alles is bespreekbaar. 

Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt voor de seniorenverhuizing  Seniorenverhuizing van groot naar klein Woningontruiming Regionaal

Totaalpakket Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:
  • Aanleveren van kunststof verhuisdozen en inpakpapier
  • Inpakken van de huisraad en dozen merken
  • Verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van de huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
Om een prijs te kunnen bepalen voor de kosten van uw seniorenverhuizing, komen wij graag bij u langs om alle wensen te bespreken. Iedere situatie is verschillend, daarom is de hoogte van uw offerte afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, maar ook of de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn of niet en of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning. Daarom komen wij graag eerst bij u langs om alles te bespreken. Wanneer u akkoord bent, komen wij nog een keer bij u langs om de gang van zaken met u te bespreken, zodat u precies weet hoe uw verhuizing zal verlopen. De woning die achterblijft kunnen wij desgewenst ook voor u leegruimen, zodat u ook hier géén omkijken meer naar heeft.

Géén verhuisstress meer! Laat u verhuizen door Woningontruiming van den Honert en verminder uw verhuiszorgen. Met de speciale Senioren Verhuisservice ben u snel van uw zorgen af. Via de oranje offerte button rechtsboven aan uw scherm vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, uw regiomanager Mark van den Honert neemt dan spoedig contact met u op.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

024 - 845 34 98