024-2022256
Niets is fijner als een bedrijf u wordt aanbevolen door iemand die weet hoe wij werken.

Reacties van klanten over Woningontruiming van den Honert

De medewerkers van Woningontruiming van den Honert doen haar werk met enthousiasme en aandacht voor haar klanten, we hebben immers als doel om u te ontzorgen. Uit de vele reacties die wij na afloop van onze werkzaamheden krijgen, blijkt dat dit ook als zodanig wordt ervaren en dat is leuk! We delen graag een aantal van deze reacties met u op deze pagina. Uit privacy overwegingen zijn de reacties anoniem gemaakt. Lees ook onze ruim 1000 reviews op de website van de Feedbackcompany.

Klantenbeoordelingen Woningontruiming Regionaal

Woningontruiming Oss

"Bedankt voor de prima service, jullie hebben ons een grote zorg uit handen genomen. De oplevering van de flat is uiteindelijk probleemloos verlopen."
 

Huisontruiming Eindhoven

"Gisteren heb ik de woning in Eindhoven opgeleverd aan de eigenaar Vitalis. Géén enkel probleem. Goed gegaan en gedaan dus. Onze complimenten voor het stevige schoonmaakwerk in keuken en badkamer. Al met al ben ik dik tevreden over uw dienstverlening."


Verhuizing en woning ontruimen Veghel

"Wij zijn enorm content met de manier waarop jullie de huisontruiming en verhuizing van de woning van mijn schoonmoeder hebben geregeld. Het is allemaal snel en goed verlopen. Wij zagen enigszins op tegen de ontruiming van de woning. Niet in de laatste plaats daar alle familie nogal een eindje van Veghel af woont. Nu is alles afgehandeld door jullie, terwijl wij heel comfortabel thuis konden zijn. Ook de sleuteloverdracht aan en de eindcontrole door de woningbouwvereniging hebben jullie perfect geregeld. Nogmaals dank en alle goeds verder."


Woningontruiming Den Bosch

"Wij zijn zeer tevreden over de ontruiming van de woning, u bent al uw afspraken zeer goed nagekomen.  Graag zien wij op korte termijn de eindnota tegemoet."


Woningontruiming Roermond

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je hulp en ben zeer tevreden. Op mijn werk heb ik jouw naam in ieder geval al een aantal keer laten vallen en niemand wist dat dit bestond, ontruiming voor goede doelen en compleet verzorgd. Nogmaals dank en misschien tot ziens, want de wereld is toch maar klein."
 

Huisontruiming Leuth

"Vanmiddag ben ik even langs mijn lege huis in Leuth gegaan en ik wil u zeggen dat u alles naar mijn volle tevredenheid hebt uitgevoerd. Graag wil ik u danken voor de prettige wijze waarop u de klus hebt geklaard!"


Verhuizing en woning leeghalen Wijk bij Duurstede

"Nu de opdracht helemaal is afgerond, wil ik u hartelijk danken voor uw inzet. Het was voor ons een uitkomst dat u zo snel in staat bleek de woning van mijn moeder te ontruimen en haar te verhuizen. U heeft het uitstekend gedaan. Nogmaals onze dank. Succes met uw verdere werkzaamheden."


Woningontruiming Maastricht

"Zowel mijn schoonvader als Ans en ik zijn zeer tevreden over de wijze waarop U en Uw medewerkers de woning ontruimd hebben. De woning is op zeer korrekte en nette en vlotte wijze ontruimd, waardoor de oplevering dan ook geen enkel probleem opleverde. Weller gaf ons een welgemeend kompliment over de wijze waarop de woning opgeleverd werd. Een kompliment dat U en Uw medewerkers toekomt. Heel sportief was ook, dat er geen sprake was van meerwerk bij Uw facturering. Wij denken bv aan de flinke klus die het was om de trap goed op te leveren. Over de afspraken die we met U hebben kunnen maken omtrent de opslag en levering van de inventaris t.z.t. zijn wij eveneens zeer tevreden. Rest ons nog om te vermelden, dat als wij ooit nog met een soortgelijke klus gekonfronteerd zouden worden, wij zondermeer weer Uw bedrijf zullen inschakelen. Nogmaals bedankt voor de zeer korrekte, nette, prettige en deskundige ontruiming van de woning en de samenwerking."


Woningontruiming Arnhem

"Hierbij nog steeds het beloofde mailtje i.v.m. met de woningontruiming bij mijn schoonvader. We kunnen het iedereen aanraden de manier waarop jullie te werk gaan en hoe zorgvuldig dat jullie alles behandelen. We zijn eerst in contact gekomen met de firma Mark van den Honert doordat jij op vakantie was en dat was al een hele fijne ervaring. We hebben ook ervaren dat heel veel mensen om ons heen helemaal geen weet van het bestaan van jullie onderneming hadden en dat dit op zo een fijne manier kan. Het is voor ons een hele fijne ervaring geweest omdat je zelf als familie heel emotioneel bij alles betrokken bent en dan ook dingen veel moeilijker kan loslaten. We raden het dan ook iedereen aan want het geeft voor jezelf veel meer rust als je weet dat alles zo goed wordt geregeld met een woningvereniging en alles wat erbij komt kijken. Tot de laatste dag dat de sleutel officieel wordt ingeleverd krijg je als familie veel meer rust dat dit zo goed geregeld wordt door jullie. Goed dat dit bestaat en we kunnen jullie alleen maar lof toezwaaien op de manier zoals jullie dit regelen en ook met de nabestaande omgaan. Heel veel dank nogmaals voor dit alles."


Woningontruiming Roosendaal

"Nadat wij u adres via Google hadden gevonden en vervolgens telefonisch contact hadden opgenomen, werden wij blij verrast door de vriendelijk en professionele manier van aanpak. In de contacten werd al snel duidelijk wat uw werkwijze en toewijding was m.b.t. de afhandeling. De adviezen van u kant en de coaching gedurende het te lopen traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Door u en uw medewerkers werd er een "last" uit onze handen genomen. Onze dank daarvoor. Wij hebben inmiddels uw bedrijf folders in de Residentie Boerhaave verspreid en wij zullen zeker bij gesprekken met bewoners en andere kennissen, onze goede ervaringen met uw bedrijf uitdragen en bevestigen."

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

024 - 845 34 98