024-2022256
Een woningontruiming beperkt zich vaak niet tot alleen het leegruimen van een woning. Ook het opschonen van een tuin is een taak die wij vaak uitvoeren.
Naar overzicht

Tuin opschonen bij woningontruiming

15 november 2014 Een woningontruiming beperkt zich vaak niet tot alleen het leegruimen van een woning. Ook het opschonen van een tuin is een taak die wij vaak uitvoeren.


Tijdens het maken van een offerte voor het leegruimen van een woning vertellen mensen ons soms ook dat we de tuin moeten opschonen. Dit gaat dan vaak om het verwijderen van alle losse spullen en eventueel onkruid wieden. In dit geval ging het om het verwijderen van een tuinhuisje. Het was nog een zeer net tuinhuisje en de opdrachtgever begreep ook niet waarom het verwijderd diende te worden.

De reden dat een verhuurder vaak van dit soort eisen stelt heeft één reden. Zodra de verhuurder of woningbouw zegt dat bepaalde zaken mogen achterblijven en zij verhuren de woning weer aan een nieuwe huurder dan is de verhuurder of woningbouw verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Dit brengt kosten met zich mee waar een verhuurder niet op zit te wachten. Om deze reden moesten wij dit nog zeer nette tuinhuisje verwijderen en afvoeren.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.