024-2022256
Een ontruiming uitvoeren in ruil voor de boedel doen wij eigenlijk nooit. Deze ene keer een uitzondering in ruil voor boedel en oldtimer.
Naar overzicht

Oldtimer uit ontruiming

04 september 2019 Een ontruiming uitvoeren in ruil voor de boedel doen wij eigenlijk nooit. Deze ene keer een uitzondering in ruil voor boedel en oldtimer.


Wij krijgen regelmatig de vraag of wij de woning kunnen leeg ruimen in ruil voor de boedel. De werkelijkheid laat zien dat dit eigenlijk niet kan.
De boedel levert niet genoeg op om de ontruimingskosten te dekken ( personeelskosten, afvalkosten, overheadkosten).
Daarbij komt dat als wij dat wel zouden doen de arbeidstijd die het kost om een woning leeg te ruimen alleen maar groter wordt.
Het kost niet alleen de tijd van de woning ontruimen maar we moeten dan ook tijd gaan steken in de verkoop van de spullen. De spullen moeten dan opgeslagen worden en dit kost ruimte en dus geld.
Dit resulteert erin dat de gehele opbrengst van een woning meer moet worden dan alleen de factuur die wij de klant sturen. Dit is bijna nooit mogelijk als er ook opgekocht moet worden. Zeker niet als er gekeken wordt naar de soort boedel die wij tegenkomen bij oudere mensen, namelijk donker eiken meubels.
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.