024-2022256
Woningontruiming Regionaal probeert zoveel mogelijk spullen uit een woning voor hergebruik aan te kunnen bieden. Dit kan zijn bij het Leger Des Heils, Stichting Cliniclowns, kringloopwinkels, studentenhuisvesting of in dit geval Eye Clarify.
Naar overzicht

Woningontruiming Regionaal steunt goede doelen.

03 december 2014 Woningontruiming Regionaal probeert zoveel mogelijk spullen uit een woning voor hergebruik aan te kunnen bieden. Dit kan zijn bij het Leger Des Heils, Stichting Cliniclowns, kringloopwinkels, studentenhuisvesting of in dit geval Eye Clarify.


Tijdens het ontruimen van woningen komen we altijd ontzettend veel brillen tegen. Elke keer als de bril van opa of oma niet meer de goede sterkte heeft wordt er een nieuwe aangeschaft. De oude gaat dan de lade in en na x-aantal jaren liggen er behoorlijk wat brillen. Tijdens het ontruimen verzamelen we alle brillen in de woning, meestal wel 5 tot 10 stuks, en bewaren deze tot we een doos vol hebben. Deze leveren we vervolgens in bij een opticien die is aangesloten bij de stichting Eye Clarify.
EyeClarify is een non-profit organisatie die oude, gebruikte brillen inzamelt en daarmee internationale oogkampen organiseert voor diegenen die zelf geen bril kunnen betalen.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.