024-2022256
Senioren verhuizingen komen we regelmatig tegen maar internationaal transport regelen voor een (deel)inboedel is iets waar we niet dagelijks mee te maken hebben.
Naar overzicht

Internationale verhuizing icm ontruiming

29 mei 2015 Senioren verhuizingen komen we regelmatig tegen maar internationaal transport regelen voor een (deel)inboedel is iets waar we niet dagelijks mee te maken hebben.


In dit geval hebben we een ontruiming uitgevoerd in Heerlen, Limburg. De ontruiming zelf was een routine ontruiming voor ons, er moest echter ook een deel verhuisd worden naar familie in Amerika en we hadden maar een paar dagen de tijd om het te regelen. Een paar grote objecten zoals een schilderij van 1.5 meter bij 2 meter was een te grote voor de lift. Deze is door de verhuizers 15 verdiepingen naar beneden getild. In samenwerking met Mondial Centrum Verhuizingen hebben wij kunnen regelen dat alles ingepakt werd en getransporteerd werd naar een depot waar het nogmaals goed verpakt werd voor verscheping naar Amerika. De woning is daarna leeg geruimd en opgeleverd aan de woningbouwvereniging.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.